Huidanalyse

Huidanalyse met Sqinno Observ 

Diodella maakt een huidanalyse van uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur. Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen.

Diodella vindt het belangrijk om niet alleen de oppervlakkige huid te bekijken, maar ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde apparatuur maakt de omstandigheden daar zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en unieke technologie.

Stappenplan Observ huidanalyse

Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse.

SQINNO Observe

Revolutie van huidanalyse

Dit innovatieve huidanalyseapparaat geeft op een snelle manier inzicht in jouw huidconditie.

In slechts 10 seconden maakt dit apparaat 6 foto’s van jouw huid:

 • van de huid (zoals jij jezelf in de spiegel ziet)
 • van jouw huidroodheid
 • van jouw pigmentverdeling
 • van jouw huidrelief (lijnen, poriën en rimpels)
 • van jouw diepere huidlagen
 • om jouw huidtype te bepalen

Deze nauwkeurige huidanalyse stelt ons nóg beter in staat om de best mogelijke adviezen geven. Samen met jou kunnen wij dan een doelgericht behandelplan opstellen, zodat jouw huid nu en later steeds in optimale conditie blijft.

SQINNO Observe

Zoals we op de foto kunnen zien, worden er verschillende huidanalyses gemaakt waarna wij betere adviezen kunnen geven. Wat betekenen ze nu precies?

Daylight mode

Bij de daglicht modus wordt het gezicht van alle kanten gelijk belicht, waardoor er geen schaduw of onregelmatigheden in het licht ontstaan. Het geeft een duidelijk beeld van het gezicht en de aanwezigheid van onregelmatigheden.

Cross polarised mode

Het gezicht wordt belicht door een speciale filter, die de verkleuringen, adertjes en irritaties in het gezicht goed laat zien.

Parallel polarised mode

Deze modus visualiseert de textuur van het huidoppervlak. Het licht reflecteert op de huid, waardoor de huidtextuur, poriën en beginnende lijntjes zichtbaar worden.

True UV mode

In de UV modus, wordt een lage, veilige dosis UV licht geprojecteerd op de huid. Deze onzichtbare stralingen gaan in de huidlagen. De binnenkant van de huid, de huidcellen en weefsels veranderen deze straling dan in zichtbaar licht, waardoor de binnenkant van de huid zelf zichtbaar wordt, in plaats van alleen het huidoppervlak. Diepere huidproblemen zoals onder andere pigmentvlekken, poriën en dunner wordende huid worden hiermee zichtbaar gemaakt.

Simulated Wood’s light mode

In de wood light modus wordt de actieve talgproductie zichtbaar. Ook wordt de droge huid, de intensiteit en diepte van ontstekingen rond de talglaag zichtbaar.

Complexion analyse

Als resultaat van het natuurlijke huidverouderingsproces en zonschade verliest de huid de originele huidtint . Langzaam verschijnt er lokale pigmentatie en daarnaast kan de huidtint geleidelijk op verschillende vlakken veranderen. De complexion modus laat de kleine variaties in de huidtinten zien en maakt de oneffenheden en imperfecties zichtbaar zoals rimpels, verouderende huid, ouderdomsvlekjes en huidirritaties.

Wat de OBSERV 520 onder andere laat zien

SQINNO huidanalyse systemen maken het onzichtbare zichtbaar.Deze huid details worden ineens heel goed zichtbaar:

 • Pigmentatiestoornissen
 • Verdeling van melasmapigmentatie
 • Huidschade door zonlicht
 • Gedehydrateerde huid/milia
 • Overmatige talgklierproductie
 • Verstopte poriën
 • Verhoornde huid
 • Huidveroudering
 • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
 • Huidoppervlaktetextuur
 • Vasculaire gebieden
 • Huidirritatie

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huid- lagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Het wordt zo mogelijk om huidproblemen voor te zijn.

SQINNO Observe

Dankzij een huidanalyse bij Diodella met de OBSERV kunnen wij tot in de detail de staat van uw huid zien. Hierdoor kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u samenstellen die is afgestemd op hoe uw huid er daadwerkelijk voor staat, en niet op aannames. Bovendien kunnen we eenvoudiger de voortgang van de behandelingen meten en eventueel het behandelplan wijzigen als dit nodig is volgens een tussentijdse huidanalyse.

Benieuwd geworden? Het team van Diodella laat u graag kennis maken met dit super innovatieve apparaat.

Maak een Afspraak

SQINNO Observe

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar, vooral vanaf de leeftijd van 30. SQINNO analyseert de diepere huidlagen en brengt deze huidproblemen haarscherp in beeld.

Een huidanalyse met SQINNO Observe is niet verplicht, maar wij raden het zeker aan. Een goede analyse is de eerste stap naar huidverbetering. SQINNO Observe stelt ons in staat om de diepere huidlagen te bekijken.

Om de huidanalyse vlot te laten verlopen en een juist beeld te hebben van uw huid, vragen wij om met een gereinigd gelaat te komen naar de afspraak. Dagcrème met SPF, make-up, poeder etc. moeten zeker vermeden worden wegens het camoufleren van de huidproblemen. Bij het gebruik van SPF ontstaat er een paarse schijn op de huid die hyperpigmentatie volledig onzichtbaar maakt op de foto’s.

Google Reviews

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten die via Google reviews hun mening hebben gegeven over hun behandeling(en).

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella