Privacybeleid

Diodella hecht veel belang aan je privacy. Daarom willen we uitgebreid en correct toelichten wat Diodella doet én niet doet.

Alle persoonsgegevens worden, overeenkomstig de Algemene Verordening Gegegevensbescherming 'GDPR', verwerkt om de door jou gevraagde informatie te verstrekken of om de door jou gewenste dienstverlening (waaronder nieuwsbrieven) online te realiseren.

Je persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk door een beperkt aantal aangeduide medewerkers van Diodella  en worden nooit doorgegeven aan derden.

Welke persoonsgegevens?

We verzamelen data die je ons vrijwillig verstrekt, zoals naam en e-mailadres, door deze in te vullen of je account te linken aan diodella.be. Je e-mailadres kan gelinkt worden aan informatie die je zelf publiek beschikbaar stelt, zoals van Facebook, Twitter of LinkedIn.

Wanneer je met ons contact hebt via e-mail, dan kunnen we de inhoud van het bericht, je e-mailadres en de antwoorden bewaren. We kunnen ook elk bericht of gebruikersinformatie bewaren die je ons zendt via diodella.be.

Daarnaast kunnen ook interacties worden geregistreerd die je met Diodella hebt via sociale netwerken. 

Wat doet Diodella expliciet niet?

Diodella verbindt er zich toe om géén commerciële of andere databanken van persoonsgegevens aan te kopen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van data die personen op vrijwillige basis verstrekken, door zowel fysieke als digitale contacten.

Diodella bewaart geen gegevens van personen onder de 13 jaar.

Je persoonsgegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden.

Recht op toegang en verwijdering

Volgens de voornoemde wet van 8 december 1992 heb je steeds het recht om je gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of gegevens te verwijderen uit ons bestand. Contacteer ons daartoe via Diodella , Distelhoek 82 2170 / Merksem / Belgium of per e-mail info@diodella .be, of je kan dit zelf doen door in te loggen.

NationBuilder

Diodella maakt gebruik van het platform NationBuilder voor de organisatie van haar databank en website. Je kan meer lezen over dit bedrijf via NationBuilder.com.

Cookies

Ter uitvoering van de website maakt Diodella gebruik van cookies die door jouw browser worden opgeslagen op je computer. Cookies zijn kleine bestandjes met informatie die de server van Diodella naar jouw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de server van Diodella teruggestuurd wordt. Een cookie kan geen virussen verspreiden.

Diodella zal geen cookies plaatsen zonder jouw toestemming, tenzij er sprake is van een functionele cookie (een cookie die strikt noodzakelijk is om een uitdrukkelijk door jou verzochte dienst te kunnen verlenen, of om communicatie mogelijk te maken).

Google Analytics

Diodella verzamelt automatisch gegenereerde, geanonimiseerde informatie over jouw surfgedrag tijdens het gebruik van diodella.be met het platform Google Analytics, waaronder begrepen maar niet beperkt tot hoe vaak bepaalde pagina’s worden bekeken. Deze informatie bestaat onder meer uit jouw IP-adres en het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan je gebruik maakt.

Google Analytics stelt zich te houden aan de Safe Harbor Principles en is aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van Persoonsgegevens.

Afspraak Maken!

Ons online boekingssysteemzal actief zijn vanaf 01/04/2020. Gelieve voor afspraken ons telefonisch of per e-mail te contacteren.

Tel: +32 497 27 21 00
Diodella Laser & Skin Clinic
Distelhoek 82, 2170 Merksem (Antwerpen)

Diodella Belgium laser clinic

Ben je nog steeds niet overtuigd? Laat je nummer achter en wij bellen je op voor een gratis testshot te regelen! 

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella