Meest gestelde vragen

Hierna vindt U de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Soprano ICE PLATINUM is de nieuwste generatie van het bekroonde Soprano laser ontharing systeem. Het is vandaag de dag de meest complete en effectieve laser beschikbaar in de markt voor permanent ontharen
Soprano ICE PLATINUM is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieën bevat. Het biedt kracht en veelzijdigheid dat je toelaat om een breed scala van patiënten en haartypes het hele jaar door te kunnen behandelen.
Soprano ICE PLATINUM maakt gebruik van de SHR-methode van Alma Laser, dat de enige klinisch bewezen methode is om laser ontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het schade en pijn aan het omliggende weefsel voorkomt. Tegelijkertijd koelt de geïntegreerde ICE™ technologie het huidoppervlak waardoor oppervlakkige brandwonden en de gewaarwording van pijn wordt voorkomen.
Absoluut. De Soprano ICE PLATINUM SHR methode is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laser ontharing voor alle huidtypes. Met SHR, worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energie pulsen. Deze pulsen produceren warmte opbouw die geleidelijk de temperatuur van de dermis verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl het risico van brandwonden wordt geminimaliseerd.
Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling heeft de werkwijze van de Soprano ICE PLATINUM SHR klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes te zijn. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel aan hoge energie pulsen wat schade aan de huid kan veroorzaken die veel melanine bevat, verwarmt SHR de huid geleidelijk tot de gewenste warmte waardoor er energie aan het haarzakje wordt geleverd. Dit maakt SHR de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.
Ja. De Soprano ICE PLATINUM SHR-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de procedure, zelfs op een gebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bovendien is zonlicht minder schadelijk voor de huid na een SHR-behandeling.
Behandelingen met de Soprano ICE PLATINUM kunnen gedelegeerd worden aan het klinisch personeel, mits zij hiervoor een training hebben gevolgd bij de leverancier. Het Soprano ICE-systeem is eenvoudig te bedienen en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Behandelingen zijn schoon en snel zonder disposables.
Terwijl de Soprano ICE PLATINUM de snelste laser ontharingsoplossing biedt die er vandaag de dag beschikbaar is, kan de duur van de behandeling afhankelijk zijn van de huidskleur van de patiënt, het haartype en het gebied dat wordt behandeld. De behandeltijd kan variëren van enkele seconden voor een klein gebied, zoals boven de bovenlip, tot 8 minuten voor de gehele rug.
Afhankelijk van het huid- en haartype van de patiënt kunnen de resultaten meestal na 6-8 behandelingen worden waargenomen.

Afspraak Maken!

Ons online boekingssysteemzal actief zijn vanaf 01/04/2020. Gelieve voor afspraken ons telefonisch of per e-mail te contacteren.

Tel: +32 497 27 21 00
Diodella Laser & Skin Clinic
Distelhoek 82, 2170 Merksem (Antwerpen)

Diodella Belgium laser clinic

Ben je nog steeds niet overtuigd? Laat je nummer achter en wij bellen je op voor een gratis testshot te regelen! 

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella