Afspraakregels

Beste klanten,

Nu dat de Corona periode stilletjes aan voorbij is en dat we terug een normaal leven kunnen hervatten, willen we even een update geven aan al onze klanten i.v.m. de afspraakregels.

Spijtig genoeg ondervinden we nog steeds dat er ‘no shows’ of te late wijzigingen gebeuren, wat maakt dat wij met gaten in de agenda zitten en de extreem hoge kosten op ons moeten nemen.

We willen u erop attent maken dat er vanaf vandaag geen enkele uitzondering meer gemaakt zal worden op de afspraakregels en spijtig genoeg de kosten die hieraan verbonden zijn door u betaald moeten worden.

Dit betekent concreet:
👉 Te laat komen naar de afspraak = kortere behandelingsduur! Indien u te laat komt kunnen we helaas niet anders dan de behandeltijd verkorten omdat de volgende klanten moeten wachten.
👉 Kosteloos annuleren of verzetten kan tot 48u vóór de afspraak en enkel telefonisch op het nummer +32 497 27 21 00. De dag zelf kunnen we helaas geen klanten opbellen om in uw plaats te laten komen.
👉 Bij laattijdige annulaties of ‘no shows’, wordt er per kwartier een vergoeding van 25 EUR aangerekend. Onze medewerkers worden altijd doorbetaald, ongeacht de reden van afwezigheid.
👉 Bij ziekte e.a. gevallen wordt er altijd een bewijs gevraagd aan de klant.

Bedankt voor uw begrip.

Vriendelijke groeten,

Diodella Team

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella